Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Íslenska IS Norsk bokmål NO Español ES Svenska SV

Prijzen

Overwinteren

Vanaf 8 weken (1 november – 31 maart)

€ 750 / maand

Inclusief:

Laag seizoen

1 november – 31 maart

€ 334 / week

€ 47 / nacht

Inclusief:

Midden seizoen

1 april – 30 juni en 1 september – 31 oktober

€ 394 / week

€ 57 / nacht

Inclusief:

Hoog seizoen

1 juli – 31 augustus

€ 534 / week

€ 77 / nacht

Inclusief:

Let op: bij een verblijf korter dan 5 nachten, hanteren wij eenmalige toeslag van € 40,00.

Wanneer u een vroege check-in of een late check-out wenst dan rekenen wij een toeslag van € 40,00.

Wanneer u een vroege check-in en een late check-out wenst dan rekenen wij een toeslag van € 80,00.

Borg: € 200,00 (deze wordt binnen 7 dagen teruggestort wanneer u de woning in goede conditie achterlaat)

Eindschoonmaak: € 60,00

Reserveringskosten: € 15,00

Welkomstpakket en basis benodigdheden

Wanneer u bij Casa Vromans verblijft staat er altijd een welkomstpakket voor u klaar. Dit pakket bevat een fles wijn, een fles water, een pakje tuc, 4 cups voor Nespresso, suiker, melk, een afwasspons, een vatendoek, 2 toiletrollen en een afvalzak.

Daarnaast staan er altijd wat basisbenodigdheden zoals kruiden, olijfolie etc. Het enige wat wij u willen vragen is wanneer dit bijna op is, het aan te vullen zodat andere huurders hier ook gebruik van kunnen maken.

Sleuteloverdracht

De sleuteloverdracht is mogelijk op iedere willekeurige dag van de week. U kunt uw vakantiewoning op de 1e dag betrekken vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek verlaat u de woning normaal gesproken voor 10.00 uur. In overleg met onze beheerders (Marc en Veerle) zijn andere tijden mogelijk. Onze beheerders heten u welkom en doen met u persoonlijk de sleuteloverdracht. Op de laatste dag zorgen zij ook weer voor de check-out.

Wilt u een airportservice, of een kinderbedje huren neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen wij dit via onze beheerders organiseren.

Huurauto Alicante Airport

Het is zeer makkelijk om op Alicante airport een auto te huren. In de aankomsthal bevinden zich de verhuurorganisaties. Daarnaast zijn er ook verhuurbedrijven off-airport. Zij halen u met een busje op e en op de dag van vertrek brengen zij u weer naar de luchthaven.

Wij adviseren u vooraf een auto te reserveren omdat dit goedkoper is dan rechtstreeks op de luchthaven. Een goede vergelijkingssite is Doyouspain.

Blijf geïnformeerd!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van aanbiedingen, exclusieve inhoud en meldingen.