Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Íslenska IS Norsk bokmål NO Español ES Svenska SV

Casa Vromans Bajo

Casa Vromans Bajo is een appartement gelegen op de begane grond. Dit appartement is zeer geschikt voor mensen die graag fietsen. In de serre hebben wij namelijk de mogelijkheid om de fiets te stallen en eventueel op te laden. Tevens is er een waterpunt met slang zodat je in de tuin je fiets schoon kunt spuiten wanneer dit nodig is. Ook is er achter nog een plaatsje waar je eventueel je racefiets kunt neerzetten (uit het zicht van iedereen).

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken, kleine bijkeuken en badkamer. In de serre kun je uit de zon zitten, of in het voor en na seizoen ook heerlijk vertoeven.

Het appartement is voor 4 personen en volledig nieuw ingericht. In de tuin is er door middel van een toldo de gelegenheid om heerlijk in de schaduw te zitten.

Bij aankomst staat er altijd een welkomstpakket voor u klaar. Dit pakket bestaat uit: een fles wijn, een fles water, pakje tuc, 4 cups voor Nespresso apparaat, afwas sponsje, vaatdoekje, 2 toiletrollen en een afvalzak.

Daarnaast zijn er altijd een aantal basisbehoeften zoals olijfolie, zout, peper etc. aanwezig, waarbij wij alleen vragen om wanneer dit bijna op is, dit aan te vullen zodat andere huurders hier ook gebruik van kunnen maken.

Faciliteiten bij Casa Vromans Bajo:

Blijf geïnformeerd!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van aanbiedingen, exclusieve inhoud en meldingen.