Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Íslenska IS Norsk bokmål NO Español ES Svenska SV

Casa Vromans Alto

Casa Vromans Alto is een appartement gelegen op de 1e verdieping. Beneden kom je binnen in een grote tuin met barbecue en grote tafel met banken. Hier is ook een toldo waardoor je heerlijk in de schaduw kunt zitten. Via de trap kom je op het voorbalkon van het appartement. Hier staat een loungeset en zijn er een drietal zonneschermen die je naar behoeven kunt gebruiken om in de schaduw te zitten. Het appartement heeft een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en een badkamer. Achter de keuken zit nog een kleine bijkeuken met schuifpui waarachter de trap naar het dakterras is gelegen.

Het appartement is voor 4 personen.

Bij aankomst staat er altijd een welkomstpakket voor u klaar. Dit pakket bestaat uit: een fles wijn, een fles water, pakje tuc, 4 cups voor Nespresso apparaat, afwas sponsje, vaatdoekje, 2 toiletrollen en een afvalzak.

Daarnaast zijn er altijd een aantal basisbehoeften zoals olijfolie, zout, peper etc. aanwezig, waarbij wij alleen vragen om wanneer dit bijna op is, dit aan te vullen zodat andere huurders hier ook gebruik van kunnen maken.

Faciliteiten bij Casa Vromans Alto:

Blijf geïnformeerd!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van aanbiedingen, exclusieve inhoud en meldingen.